Call me overtager Alka Mobil

Spørgsmål og svar

Da vi gik i luften med Alka Mobil for snart 3 år siden, var det med et ønske om at levere markedets billigste abonnementer. Det har vi gjort til masser af tilfredse kunder, men mobilmarkedet står ikke stille, og konkurrencen bliver større og større for et lille mobilselskab som os.  

Derfor har Alka ønsket at lade et andet selskab drive Alka Mobil, og det bliver Call me. Herunder kan du læse en række af de spørgsmål og svar, som du måtte have.

Dit abonnement
Hvad sker der med mit abonnement?
Du skal ikke gøre noget. Du beholder samme abonnementspris og datapakke. De nærmere detaljer omkring dit abonnement vil blive kommunikeret direkte til dig og i god tid inden ændringerne træder i kraft. Call me forventer dette sker inden udgangen af 2024.
Hvem overtager Alka Mobil? Call me overtager Alka Mobil, og dit abonnement overgår til dem.
Hvilket netværk og hvilken mobildækning vil jeg få? Du fortsætter på samme netværk og vil have samme gode dækning.
Skal jeg have nyt SIM-kort Som udgangspunkt beholder du dit SIM-kort. Call me forventer ikke, at det bliver nødvendigt at skifte SIM-kort. Skulle det alligevel ske, så kontakter Call me dig i god tid inden.
Skal jeg have nyt nummer? Nej, du beholder dit nummer.

Hjælp og selvbetjening

 
Kan jeg stadig ringe til Alka Mobil? Ja, du kan stadig ringe til Alka Mobils kundeservice på
tlf. 70 12 70 12
Har jeg stadig adgang til selvbetjeningen?  Ja, du kan stadig logge på selvbetjening og se dine abonnementer m.m.
Hvor kan jeg læse mere om Call me? Du kan læse mere om Call me her.
Baggrund

 
Hvorfor lukker Alka Mobil? Konkurrencen på mobilmarkedet er vokset, og det er svært fortsat at levere de billigste og bedste mobilpakker for et lille mobilselskab som Alka Mobil. Samtidig ønsker Alka at koncentrere sig om at levere billige, gode og enkle forsikringer. 
Har det nogen indflydelse på mine forsikringer hos Alka Forsikring? Nej, dine forsikringer hos Alka fortsætter som hidtil. 

Fremtid
Hvornår overgår Alka Mobil til Call me? Alka Mobil er solgt pr. 1/5-2024. Du vil senere høre fra Call me om hvad det betyder for dig. Men du får samme indhold og abonnementspris.
Bliver jeg som kunde en del af Call me? Ja. Mange Alka Mobil kunder har efterspurgt mulighed for billige mobiltelefoner/tablets, billigt internet og streaming tjenester sammen med et billigt mobilabonnement. Det kan Call me tilbyde, og derfor er vi glade for at netop Call me overtager Alka Mobils kunder.
   
Har du spørgsmål som ikke er besvaret, så er du velkommen til at skrive til os her.