Alka Mobil: Det giver mening!

Se vores 4 pakker her

Det kan være svært at gennemskue mobilmarkedet. For hvilket abonnement skal du vælge? Hvor meget data har du brug for? Hvilke betingelser gælder, og hvad er dyrt og billigt?

Enkel og overskuelig mobiltelefoni
Hos Alka Mobil synes vi mobiltelefoni skal være enkelt. Vi har ikke proppet streaming tjenester, lydbøger eller høretelefoner med i abonnementet. Tilgengæld får du præcis det, du betaler for: Billig mobiltelefoni og data i let og overskuelig form. Se bare vores 4 enkle pakker herunder.

Lynhurtig hjælp i vores kunderservice
Samtidig sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste hjælp, hvis de ringer ind. Et faktum som kan aflæses i flotte kundeservicemålinger og Trustpilot Ratings. Vi besvarer næsten alle kald inden der er gået et minut, og du kan også skrive til os på mail eller på vores facebook side.

Når du vælger mobilabonnement, så behøver du jo ikke tage det mest komplicerede. Du kan jo bare vælge det, der giver mening for dig.

Mobilsnak skal give mening

Det er vores mål at gøre mobiltelefoni så enkelt som muligt. Derfor har vi samlet tips, tricks, forklaringer og gode råd i et format, som giver mening, Savner du information om noget? Så send os bare en mail.

Ellers kan du blive klogere herunder.

Sådan finder du dit SIMkortnummer
Så meget data bruger du
Mobil ordbog: Lær de vigtigste begreber
Undgå mobilfup og svindel