5G med Alka Mobil

Hvad er 5G? 

5G er den nye standard inden for mobilnetværk. Det har en enorm hastighed, så det går ekstra hurtigt, når du vil bruge internet på din mobil. Med 5G kan du downloade film, playlister, streame og spille computerspil i et meget højt tempo.

Din mobil skal være 5G-kompatibel
Du skal også undersøge om din mobil kan bruges til 5G netværket, da det ikke er alle telefoner, der virker på 5G. Vi har samlet en række populære modeller her, men ellers kan en simpel google søgning på din model også hjælpe dig.

Sådan får du 5G

Er du ny kunde, skal du første vælge det abonnement, du gerne vil have. Når du er i gang med din bestilling, vil du blive spurgt, om du vil tilkøbe 5G. Det koster 20 kr./md. Du kan også blot krydse 5G af på forsiden på det abonnement, du vil have og gennemføre bestillingen.

Er du eksisterende kunde, skal du logge ind på "Min Side"  og tilvælge 5G. Du finder muligheden under "Mine Abonnementer". Prisen er 20 kr./md.

Tilvælg 5G
Er du i tvivl, kan du også ringe til os på 70 12 70 12 eller skrive en email. Hvilken netværksudbyder anvender Alka Mobil?

Når du bruger din mobil, skal du selvfølgelig have adgang til et hurtigt og sikkert mobilnetværk.

Hos Alka Mobil samarbejder vi med Telia/Telenor, som konstant forbedrer, udbygger og udvikler deres sendemaster og teknologi. Derfor er det kåret til Nordens bedste netværk.

PS: Måske undrer du dig over, at det hedder "3, 4 eller 5G". Kort fortalt, er det en angivelse af netværkets generation.

Netværksudbyderne bliver nemlig hele tiden bedre til at udvikle teknologier, som understøtter vores brug af mobiler. Derfor udvikler de også nye netværk - eller netværksgenerationer. 5G er den nyeste generation, og det giver dig lynhurtigt og sikkert internet og mobildækning.