Om Alka Mobil

Alka har i over 100 år sparet danskerne penge på forsikringer med et skarpt fokus på lav pris og god dækning. Nu gør vi det samme for dit mobilabonnement.

  • Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Alka Mobil er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller som er medlem af fagforbund.
  • Alka Mobil er for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.

Bedst i Test
Alka Mobil er blevet kåret til "Bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk. Det er vores mobilabonnement med 30 GB data til 79 kr/md, der vinder. Om abonnementet skriver Tænk: "Alka Mobil tilbyder fri tale og 30 GB til 79 kr. om måneden. Samtidig får du 9 GB data du kan benytte i EU. Alka Mobil benytter Telia og Telenor netværk, og du får derfor en god 4G-dækning". Læs mere her.

Organisatorisk er Alka Mobil en del af Alka Fordele A/S.

Vision Vores vision er, at styrke relationen mellem Alka Forsikring og deres kunder. Mission
  • Vi skaber unikke Alka fordele til en god pris og med høj kundetilfredshed for Alka kunder, medlemmer af fagbevægelsen
  • Vi arbejder på at styrke Alka Forsikrings relation til forbund ved at øge værdien af fagforeningskontingentet
Værdier

Gejst

Vi begejstrer hinanden og kunderne. Det skaber et stort engagement og lyst til at udfordre status quo og hinanden for at nå nye, ambitiøse mål.

Enkelthed

Vi arbejder målrettet med at gøre det enkelt at være kunde i Alka Fordele og skabe stærk relation mellem Alka Fordeles kunder og Alka Forsikring.

Tillid

Vi har tillid til at alle gør deres bedste. Vi er troværdige i alle sammenhænge og relationer.

Klager
Klager

Vil du klage, eller mener du ikke, vi lever op til vores abonnementsbetingelser, kan du sende os en email.